Bli återförsäljare!

  • Har du ett brinnande intresse för smycken?
  • Tycker du om att träffa nya människor?
  • Vill du tjäna pengar på ett roligt extraknäck?
Svarar du ”JA” på ovanstående frågor låter det som om du är klippt och skuren för att bli återförsäljare för Dag och Natt! Hos Dag och Natt kan du bli återförsäljare utan en investeringskostnad direkt vid starten. Du har en god marginal på smyckena redan från start, och alla inköp räknas ihop och ger dig snart ytterligare rabatter. Dag och Natt erbjuder ett varierat utbud av produkter och du kan själv välja vilken inriktning du vill ha på ditt sortiment, vill du till exempel satsa på stilrena smycken i dämpade färger, eller vill du ha mycket färg? Vill du även erbjuda lite andra produkter, så som sjalar, ljus, håraccessoarer? Du bestämmer…

Du kan också bli återförsäljare för Dag och Natt!

Du behöver inga förkunskaper eller särskilda utbildningar, det enda som behövs är lite initiativ och ett intresse för människor.

Det hjälper ju såklart till om du tycker om våra produkter också!

Fyll i formuläret om du vill ha mer information. Vi mejlar dig då vårt säljkoncept och du kan i lugn och ro läsa igenom detta innan du bestämmer dig.

Har du några frågor går det bra att ställa dem också!

Välkommen till oss!

Här nedan kan du läsa vad några av våra återförsäljare tycker om att sälja våra produkter:

Det har varit så roligt att sälja Dag och Natts smycken genom åren. Lätt att sälja och lätt att boka nya visningar.
Bra priser och värdinnegåva som passar alla värdinnor!

Veronika
ÅF sedan 2008

Alla kombinationer gör att kunderna kommer tillbaka gång på gång för att förnya sig och hitta nya hängen mm till sina kedjor eller remmar.

Anna
ÅF sedan 2011

Jag kör mest öppet hus hemma och det är väldigt uppskattat av mina vänner grannar och familj som vet vem de ska vända sig till när de behöver något nytt eller vill köpa presenter.

Alexandra
ÅF sedan 2015

Min salong har sålt smycken ur dagochnatts sortiment i flera år nu och det är så bra att man kan köpa vilken kvantitet man vill och få snabba leveranser. Det finns även bra displayer att visa upp smyckena på.

Cecilia
ÅF sedan 2012